MENY

MENY


Cin Cins smaksopplevelser begynte allerede for over 100 år siden med en hemmelig familieoppskrift på tomatsaus fra Sicilia. Denne har vi tatt med til Norge og gjort til vår egen. Med vår egen rømmesaus og deigoppskrift, kombinert med ferske gode råvarer fra både Norge og Italia skaper vi vår unike smak.

MERKET I MENYEN

ALLERGENER


Allergenene er markert etter hver rett med tall i klammer / Allergenes are marked after each dish with numbers in brackets.


1. Gluten (hvete), 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtter, 6. Soya, 7. Melk, 8a. Nøtter (Cashew),
8b. Nøtter (Hassel), 8c. Nøtter (Valnøtt), 8d. Nøtter (Mandel), 9. Selleri, 10. Sennep, 11. Sesam, 12. Sulfitt, 13. Skjell og bløtdyr (f.eks. kamskjell, snegler, muslinger og blekksprut), 14. Lupin



LEVERING

CATERING


Vi tilbyr levering av kvalitetsmat til alle anledninger.

Cin Cin driver i dag flere restaurantkjøkken i Oslo og Akershus,

i tillegg til egen import fra Italia.

Våre kokker har satt sammen en variert meny som tilpasses ulike anledningers behov. Ta kontakt med oss så løser vi alle dine utfordringer.


(Cin Cin leverer pizza ved bestillinger over 15 store pizza, såfremt vi får beskjed 48 timer før levering).



© Cin Cin Gruppen